Referencer

2015

Jeg har igennem 22 år haft allergi overfor alkohol, hvilket har givet sig udslag i at jeg får polypper og løbenæse.
Der var ikke nogen der vidste at det var alkohol jeg var allergisk over for - det fandt jeg først ud af 15 år efter at det begyndte.
Jeg har været indlagt på sygehuset hvor de sagde at det var en allergisk reaktion men kunne ikke gøre mere. Jeg ahar været til speciallæge hvor de sagde det samme.
Min øre- og hals læge har fjernet mange polypper og givet mig sprøjter så jeg kunne få lidt ro i det hele. Jeg måtte kun få 2 sprøjter om året.
Jeg så i avisen at Li Bao You kunne behandle for allergi, så jeg spurgte om han kunne behandle mig.
Jeg har nu fået 7 behandlinger og allergien er væk nu. Det er bare så dejligt at man er tør i næsen og at man kan nyde en øl eller et glasrødvin uden at man får problemer af det.
Jeg kan kun anbefale at gå til Li Bao You hvis man har problemer med noget.
Jeg skal nu prøve om han kan ordne min nakke - jeg har igennem 2-3 år haft en lidt stiv nakke efter at jeg har malet loft og fået et forkert træk i nakken.

Peder Andersen

20/11-2012

Efter i længere tid at have haft smerter i knæene på grund af slidgigt kan jeg nu efter ca. 8 akupunktur-behandlinger i knæene igen cykle, dyrke motion og gå uden for mange smerter.
Desuden er jeg blevet hjulpet af med maveproblemer der bevirkede at jeg ikke kunne spise stærke retter og slet ikke kunne nyde et glas vin.

Kirsten Olsen