velkomme   akupunktur  kontakt mig om mig rygestpo 

 

Mit navn er Jytte Smith og jeg er så heldig at være ansat på Li Bao You`s Klinik som klinikassistent.

Klinikken startede 1.oktober 2005 og jeg har været med fra 1.dag.

 

Det er en helt ny verden, der har åbnet sig for mig. Selvfølgelig har jeg hørt om akupunktur. Min egen læge bruger også nåle af og til. Trods alt er den vestlige verden jo ved at få øjnene op for denne behandlingsmetode. Men det er godt nok noget andet at opleve brugen af akupunkturen på nærmeste hold.

 

Ikke så få gange har jeg tænkt ved mig selv – Lad være Bao You, den sygdom kan man jo ikke gøre noget ved – men……..

 

Første gang jeg oplevede dette var ved behandling af en patient, der lå til genoptræning efter en blodprop. Det var 4 uger henne i forløbet, at patienten første gang blev behandlet af Bao You Li.

Hun var lam i venstre arm og ben. Først fik hun kinesisk massage, for at sætte gang i blodomløbet og bagefter fik hun sat nåle. De første nåle i venstre fod kunne hun ikke mærke. Så blev der sat nåle længere oppe ad benet og tilbage til foden igen. Efter nogle gange begyndte benet at spjætte. Nu var der følelse gennem hele benet. Da behandlingen var slut og hun skulle over i kørestolen igen, stod hun mellem en sygeplejerske og Bao You …….hun kunne løfte venstre ben helt op i vandret stilling.

 

Bao You Li fortalte mig senere, at man i Kina med det samme blev indlagt på en af hans klinikker efter en hjerneblødning eller blodprop. Der fik man intensiv behandling med kinesisk massage og akupunktur i 8 til 14 dage, hvorefter man kunne udskrives. Det var meget normalt.

 

Helvedsild. Hvem har ikke hørt om dette. Der kan gå flere måneder, inden der er en bedring. Og så er det utrolig smertefuldt.

 

En ung mand kommer til på et afbud. Næsten hele højre side af ansigtet var ildrødt. Det var 3.døgn med store smerter og ingen søvn. Man kunne virkelig se at han havde smerter. Behandlingen er slut. Hvilken forandring. Den ildrøde plamage var næsten helt afbleget og ansigtet var helt afslappet. Han var næsten smertefri. Efter nok 2 behandlinger inden for den næste uge begyndte han igen på arbejde.

 

Der har været mange andre behandlinger med utrolige resultater, men disse 2 tilfælde vil nok altid stå for mig som mirakler, selv om Bao You siger det ikke er noget, for det gjorde han jo tit i Kina.