Om Mig

Jeg er uddannet som traditionel kinesisk læge. Har i mange år haft min egen klinik i Kina med flere ansatte og har behandlet mange patienter ved brug af akupunktur, akupressur, kinesisk massage, naturmedicin, zoneterapi, Qi Gong og Tai Chi Foruden disse lidelser, kan jeg også hjælpe med vægtregulering, rygestop og bivirkninger af kemoterapi.

I det gamle Kina skulle man først betale sin læge, når man var blevet rask. Derfor var det vigtigt for lægen, at han havde nogle tekniker eller midler, der virkede. Den viden holdt lægen altid hemmelig, da det jo var hans levebrød. Hemmeligheden ved succes var akupunktur og Qi Gong.

Akupunktur er en vigtig del af traditionel kinesisk medicin og er et omfattende lægeligt behandlingssystem, hvis tradition går mere end 5000 år tilbage. De gamle kinesere fandt ud af, at sundhed opretholdes af en energi, der strømer igennem kroppens meridianer.
Akupunktur har vist sig at være utrolig effektiv med flotte resultater mod en lang række sygdomme. Akupunktur har en stærk smertestillende effekt, styrker immunforsvaret, regulerer organernes funktioner og bringer hormonsystemet i balance.
Akupunkturen kan påvirke kroppens energibalance (yin-yang balancen) ved at stikke tynde nåle ind i bestemte punkter på meridianerne.
Punkterne har forbindelse til kroppens organer.
Akupunkturen kan også påvirke kroppens energibalance uden brug af nåle. Dette kaldes Qi Gong, og er blevet brugt i den traditionelle kinesiske medicin i mere end 5.000 år og bruges både forebyggende og til behandling af sygdomme. Qi Gong er kropsøvelser i et meget langsomt tempo som kombinerer fysiske øvelser og meditation.

Li Bao You